Skip to main content

Aanmelden dyslexie of GGZ

Op deze pagina kun je je kind aanmelden voor dyslexiezorg of (S)GGZ. Daarmee start je formeel de aanmeldprocedure. Deze digitale aanmelding alléén geeft geen garantie dat jouw kind ook in aanmerking komt voor onderzoek of behandeling. Voor dyslexie zijn hier namelijk landelijk geldende criteria aan verbonden. Nadat de aanmelding door ons is ontvangen, krijg je bericht over de vervolgstappen.

In uitzonderlijke gevallen werkt aanmelden via een mobiel apparaat (telefoon/tablet) niet goed. Wij hebben dit in onderzoek. Werkt de aanmelding niet op jouw mobiele apparaat, probeer dan aan te melden via een computer of laptop.

Digitaal formulier aanmelding

Via de post

Aanmelden gaat via het digitale formulier op deze pagina. Heb je problemen bij het invullen van het digitale formulier of wil je het aanmeldformulier toch graag via de post ontvangen. Neem dan contact op met Brigitte Blom of Elke Demirtas van het secretariaat: 088 093 15 15. Zij helpen u graag.

Identificatie

IJsselgroep is wettelijk verplicht de identiteit van alle cliënten te controleren. Neem daarom op de eerste afspraak het identificatiebewijs mee. Heeft de cliënt (nog) geen identificatiebewijs? Vraag deze dan snel aan bij jouw gemeente. Meer informatie over de identificatieplicht vind je op de website van rijksoverheid.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je in gesprek over jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met Brigitte Blom, Elke Demirtas of Annelies Caron.


Handige tips voor bij het invullen

Je start met het invullen van het digitale formulier op deze pagina. Voordat je begint eerst een aantal handige tips:

  • Vul de gegevens van jouw kind in

  • Vul bij telefoonnummer en e-mail de gegevens in van ouder(s)/verzorger(s) en eventueel van de jongere

  • Let goed op bij ‘Type zorg’: kies voor dyslexie of GGZ (sociaal emotionele ontwikkeling en/of gedrag)