Skip to main content

Profielfoto van Brechtje van Laatum

Team

Brechtje van Laatum

  • Orthopedagoog
  • 06 14 00 18 60
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Werkdagen:
    Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Gras groeit niet door eraan te trekken, maar door de wortels water te geven

Werkterrein bij IJsselgroep / Specialismen

Binnen de jeugdpraktijk in Doetinchem ben ik werkzaam als orthopedagoog, voor de diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek. Samen met de regiebehandelaar draag ik zorg voor een compleet diagnostisch beeld en een behandeling op maat, om kinderen/jongeren en hun ouders verder te helpen.

Wat bevalt jou aan het werken bij IJsselgroep?

De IJsselgroep is een plek waar onderwijs en zorg samenkomen, waardoor we een compleet beeld kunnen vormen van een kind of jongere, dat hopelijk een groot deel van zijn of haar tijd op school doorbrengt, en hierna met alle neuzen dezelfde kant op kunnen werken aan het bevorderen van het welzijn van kinderen en jongeren. Het belangrijkste doel is het snappen van een kind en er hierna (of gelijktijdig) voor zorgen dat een kind of jongere weer lekker in zijn of haar vel komt te zitten, ik merk dat ik en mijn collega's ons daar volledig voor inzetten. Ik leer elke dag van kinderen, jongeren, hun ouders, mijn collega's en extern betrokkenen. Daarbij is iedere werkdag anders en de hulpvragen zijn zeer divers, dit houdt ons scherp en zo blijft het werk uitdagend. 

Privé

In mijn vrije tijd hou ik van uitslapen, lekker koken, tijd doorbrengen met mijn vriend en vriendinnen en sporten: ik ben vaak te vinden in de balletschool, de sportschool en op de tennisbaan!