Skip to main content

Profielfoto van Lotte Borkus

Team

Lotte Borkus

  • Gedragswetenschapper Onderwijs & Zorg
  • 06 24 91 11 97
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Werkdagen:
    Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Het gaat er niet om of je binnen of buiten de lijntjes kleurt, het gaat erom dat je je eigen tekening maakt.

Werkterrein bij IJsselgroep / specialisme

Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij Jeugdpraktijk IJsselgroep als diagnosticus en behandelaar in Doetinchem en omgeving. Ik begeleid, in samenwerking met een regiebehandelaar, kinderen en jeugdigen met uiteenlopende hulpvragen, waaronder vragen omtrent dyslexie, hoog ontwikkelpotentieel, ADHD, autisme en angst. Ik werk samen met het kind of jeugdige, ouder(s)/verzorger(s) en school, waarbij we elkaar kunnen versterken bij het creëren van een omgeving waarin het kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen.

Wat bevalt jou aan het werken bij IJsselgroep?

Een steentje mogen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind en diens talenten, in samenwerking met de omgeving, geeft mij veel voldoening en energie en maakt dat ik het werk op het snijvlak van onderwijs en zorg zo leuk vindt. Mijn nieuwsgierige, enthousiaste en leergierige houding helpen mij binnen mijn werk om kinderen en jeugdigen te enthousiasmeren en (weer) in hun kracht te zetten. Het creëren van een omgeving waarin verschillen tussen mensen er mogen zijn, je gezien wordt en je gezien voelt, is iets waar ik binnen mijn werk naar streef. Ik ga graag samen op zoek naar (creatieve) op maat gemaakte oplossingen om kinderen en jeugdigen zo goed mogelijk te kunnen helpen.

In mijn privé

In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar of speel ik gezelschapsspelletjes. Ook vind ik het maken van puzzels erg leuk, sport ik regelmatig in de sportschool en lees ik graag boeken.