Skip to main content

Profielfoto van Marieke de Boer

Team

Marieke de Boer

  • Orthopedagoog Generalist
  • 06 42 62 91 19
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Werkdagen:
    Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Af en toe moet je je leven ondersteboven houden om te zien of er nog meer in zit.

Werkterrein IJsselgroep / Specialismen

Breed inzetbaar binnen jeugdpraktijk als regiebehandelaar en binnen het onderwijs mals gedragswetenschapper. Specifiek gericht op het werken vanuit positieve psychologie, talentgericht werken, oplossingsgerichte therapie & gespreksvoering, CGT & systemisch werken. Ook geschoold in het geven van GROEI trajecten voor dynamische, moeilijke groepen en groepsobservaties. Tot slot trainer en inspirator in talentgericht en traumasensitief werken.

Wat bevalt jou aan het werken bij IJsselgroep?

De diversiteit en autonomie binnen het werken beval mij goed bij IJsselgroep. Ik krijg het meest energie van het oplossen van verschillende, mag ook wat complexere vraagstukken en het samen puzzelen. Binnen IJsselgroep kan ik goed mijn talenten kwijt, wat maakt dat ik al enige tijd bij deze organisatie ben blijven hangen. Ook is IJsselgroep een groep waar er veel kansen zijn om je verder door te ontwikkelen. Een plek waar je je eigen koers kan varen. 

Hobby's en vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik vaak te zien op de klimmuur. Ook maak je mij blij met een goede wandeling en met mooie gerechten. In de vakantie trek ik het liefst de bergen en natuur in, op avontuur met mijn twee mannen.